Mijn favorieten

BLOG: 5 x droomwoningen in Friesland

5 x luxe wonen in Friesland

Met al bijna 200 verkochte woningen in 2019 mogen wij ons wel dé verkoopkampioen van Friesland noemen. Of het nu om een tussenwoning, appartement, villa of hoekwoning gaat, wij verkopen huizen door de hele provincie (en soms ook nog wel daarbuiten!). Ga jij voor luxe, ruimte en toplocatie? Wij hebben vijf prachtige woningen door heel Friesland voor je op een rij gezet. Wij weten zeker dat je opslag verliefd gaat worden!  

Oudwoude - Allemawei 3
Deze omgebouwde villa is werkelijk waar prachtig! Aan luxe en comfort geen gebrek! Dit rietgedekte pareltje is volledig gemoderniseerd en verbouwd. Er zijn zes slaapkamers, twee badkamers en een luxe leefkeuken waar je met de diverse luxe inbouwapparaten de sterren van de hemel kunt koken! Genieten in de tuin kan volop! De verzorgde tuin is voorzien van diverse bestratingen en is er een vrijstaande stenen garage met elektra, verwarming én een keukenblok met vaatwasser! De afwas van die barbecue is dus zo weg! ??

Ga jij voor de privacy, rust én de natuur in Oudwoude? Laat je dan verleiden deze prachtige woonboerderij!Warten - Hoofdstraat 1000
Wonen op het water? Dat kan! Deze riante woonark heeft een perfecte ligging, een prachtig uitzicht en zeeën van ruimte! De hele woonark is voorzien van vloerverwarming, dus warme voeten zijn gegarandeerd! De ligging is méér dan perfect: heerlijk vrij en toch in het dorp. De woning is goed geïsoleerd en door de vele ramen komt er lekker veel licht binnen. Ook fijn: de ark is onderhoudsarm! Meer tijd om te genieten van het uitzicht dus….

Wil jij zomers voor je deur kunnen zwemmen en in de winter lekker schaatsen? Wacht dan niet langer en kijk hier voor meer informatie over deze woning in Warten!


Eesveen – Dwarsweg 3
Deze plek zul je zelf moeten aanschouwen om je te kunnen overtuigen van deze prachtplek! Een goed onderhouden vrijstaande woonboerderij met gastenverblijf én diverse schuren! Dit alles staat op een perceel van circa 5.000 m2. Is dit nog niet genoeg voor jou? Je kunt er extra grond bij kopen tot een maximaal van 2.3 hectare!

Zie jij jezelf hier wel wonen? Kijk op hier voor meer informatie over dit pareltje in Eesveen!Oosterwolde – Breikom 20
Deze voorzijde oogt al imposant, pas wanneer je binnen staat zie je pas hoe bijzonder deze woning is! Met zes kamers en drie badkamers, riante afmetingen, hoog afwerkingsniveau en vooral veel luxe en comfort is dit een unicum! Een woning welke onderhoudsarm is en waar je altijd warme voeten zult hebben, er is namelijk door het hele huis vloerverwarming!

Wil jij deze woning met eigen ogen bewonderen? Wacht dan niet langer met het inplannen van een bezichtiging! Kijk hier alvast voor meer informatie.Bakkeveen – Lange Singel 34
Wonen nabij de bossen en heide velden? In Bakkeveen staat deze riante villa in de stijl van de jaren ’30, maar met het moderne wooncomfort van nu. De villa staat op een ruime kavel van 1000 m2, heeft 18 zonnepanelen, een woonkamer van cicra 77 m2, vier royale slaapkamers waarvan de master bedroom al 32 m2(!!) is. Naast een zolder van 50 m2 is er een keurig aangelegde tuin waar je bijzonder goed kunt genieten!

Bezichtiging inplannen? Kijk hier voor meer informatie over deze prachtige villa!Zit jouw droomhuis hier niet tussen? Kijk op onze website voor ons volledige aanbod woningen door de gehele provincie! Sta je nu op het punt om jouw droomhuis te verkopen? Je probeert ons nu drie maanden GRATIS uit! Leuke actie toch?!