Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Wolvega 8472

Dagpauwoog / Distelvlinder

8472 Wolvega

Omschrijving

Halverwege mei zal gestart worden met de verkoop van 20 nieuwe rijwoningen aan de Dagpauwoog en Distelvlinder in de Lindewijk in Wolvega.

Deze ruime eengezinswoningen zullen door Dons en Troost energiezuinig en gasloos worden gebouwd conform de huidige normen. De tuinen van de Dagpauwoog liggen op het Westen en van de Distelvlinder op het Oosten. De woningen zullen worden voorzien van...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 199.500,- tot € 250.000,- Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 140 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 145 m² t/m 245 m² Aantal kavels 20 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Lees meer

Omschrijving

Halverwege mei zal gestart worden met de verkoop van 20 nieuwe rijwoningen aan de Dagpauwoog en Distelvlinder in de Lindewijk in Wolvega.

Deze ruime eengezinswoningen zullen door Dons en Troost energiezuinig en gasloos worden gebouwd conform de huidige normen. De tuinen van de Dagpauwoog liggen op het Westen en van de Distelvlinder op het Oosten. De woningen zullen worden voorzien van kunststof kozijnen en worden standaard opgeleverd met tegelwerk en sanitair.

De rijwoningen zullen vanaf € 199.500,= v.o.n. en de eindwoningen vanaf € 230.000,= v.o.n. gaan kosten.
De grondoppervlakten van de rijwoningen zijn circa 145 - 150 m²
De grondoppervlakten van de eind-/hoekwoningen zijn circa 221 - 245 m²

De woningen hebben standaard een houten berging, maar de eind- en hoekwoningen kunnen worden uitgebreid met een garage. Ook is het mogelijk de standaard woningen te verlengen met 1,20 of 2,40 meter zowel op de begane grond als de verdieping.

Héérlijk wonen in de Lindewijk in Wolvega. Je bent er omringd door natuur en water en je ervaart: wonen, recreëren en werken gaan hier hand in hand. In de Lindewijk voel je je vrij. In de wijk vind je twee basisscholen en buitenschoolse opvang. Op de fiets is het een paar minuten naar NS-station en winkelcentrum. En met de auto ben je zó op de A32.

De Lindewijk in Wolvega is een van de natuurlijkste en waterrijkste woonwijken van Nederland. Voor de landelijke Vlinderstichting aanleiding de Lindewijk uit te roepen tot meest vlindervriendelijke woonwijk van Nederland. In Friesland is de Lindewijk voorbeeldwijk voor gemeenten die streven naar meer verbinding tussen wonen en natuur.

De Lindewijk is groen en ruim opgezet. De wijk vormt een eenheid met de waterpartijen die onderdeel zijn van de natuur, beheerd door It Fryske Gea. ‘s Winters stap je als bewoner vanuit je woning zo op het ijs. In de zomer wordt er gezwommen in De Vlinderslag, de recreatieplas naast de woonwijk.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 199.500,- - € 250.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 115 m² t/m 140 m² Inhoud 0 m³ Perceeloppervlakte 145 m² t/m 245 m² Aantal kavels 20 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 3
Route van naar , 8472 Wolvega

  Contact

  Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
  Persoonsgegevens
  Adresgegevens
  Contactgegevens
  Opmerkingen
  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Persoonsgegevens

  Contactgegevens

  Privacy
  Ik ga akkoord met de privacyverklaring

  Nieuwbouw inschrijven

  Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

  Brochure

  Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

  Contact

  Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.