Mijn favorieten

Blog: Deelnemende woningen van de Open Huizen Dag 

Blog: Deelnemende woningen van de Open Huizen Dag 

In deze blogpost hebben wij de woningen die meedoen aan de Open Huizen Dag op 5 oktober voor jou op een rijtje gezet. Zo kun jij je in een paar minuten voorbereiden op de Open Huizen Dag en weet jij direct welke woningen er mee doen. De woningen hebben we geplaatst met een oplopende vraagprijs zodat je in jouw prijsklasse kunt zoeken, wel zo handig! Loop zaterdag 5 oktober tussen 11:00 en 15:00 uur vrijblijvend binnen bij misschien wel jouw droomhuis! 

1. Nynke van Hichtumstrjitte 2 in Nes - *€107.700,- k.k.   
Deze vrijstaande woning op een fijn hoekje in Nes heeft een ruime L-vormige woonkamer mét houtkachel, een aparte eetkamer en drie slaapkamers. Daarbij is er ook nog een vrijstaande dubbele garage! De woning staat op een perceel van circa 511 m2 eigen grond. 
*Deze woning wordt als Duokoop aangeboden.


2. Meekeshof 30 in Wytgaard - €127.000,- k.k. 
Deze woning in Wytgaard heeft 151 m2 eigen grond, een riante doorzon woonkamer en drie slaapkamers. Haal de sleutel van deze woning op aan It Molelan 1 te Grou en bezichtig deze woning zonder makelaar, op je eigen tempo. 


3. Van Eedenstrjitte 24 in Nij Beets - €141.000,- k.k.  
Het is genieten in deze riante tussenwoning in Nij Beets: de woning heeft namelijk een heerlijke achtertuin op het zuiden! Daarbij heeft de woning heeft een lichte Z-vormige woonkamer, stenen berging, drie slaapkamers én een vaste trap naar zolder. Pak die verhuisdozen dus alvast maar in! Je kunt de sleutel van deze woning ophalen aan It Molelan 1 te Grou (boven bouwdrijf SHP). Deze woning bezichtig, ervaar en ontdek je zonder makelaar.  


4. Te Nijenhuiswei 21 in Wijnjewoude - €141.000,- k.k. 
Deze tussenwoning in Wijnjewoude heeft ruimte in overvloed! Er zijn drie slaapkamers, een lichte woonkamer én een vaste trap naar zolder. Geniet daarbij optimaal in de 12 meter diepe tuin! De woning staat op een ruim perceel van circa 177 m2 eigen grond. Haal de sleutel van deze woning op bij ons kantoor in Grou en bezichtig deze woning zonder makelaar en op je eigen tempo. 


5. Prinsengracht 1D in Sneek - €201.000,- k.k. 
Geniet jij binnenkort in dit fijne appartement? Je hebt uitzicht op de Waterpoort! Het appartement heeft een ruime woonkamer, twee slaapkamers, terras op het zuiden en is volledig geïsoleerd. Haal de sleutel van deze woning op aan It Molelan 1 te Grou en bezichtig deze woning zonder makelaar. 


6.  Fabrieksweg 2 in Tzum - €225.000,- k.k. 
Word verliefd op deze vrijstaande woning aan het water! De woning heeft een ruime woonkamer met houtkachel. De benedenverdieping is vrijwel geheel voorzien van vloerverwarming, daarnaast is het huis volledig geïsoleerd. De woning heeft vier slaapkamers een ruime achtertuin met overkapping en eigen aanlegsteiger.   


7.  Molenhoek 9 in Kollum -  €235.000,- k.k. 
Ben jij op zoek naar woning met ruimte? Deze halfvrijstaande woning heeft het en beschikt over maar liefst vier slaapkamers waarvan één met airco, een woonkamer met erker en een nette keuken met diverse inbouwapparatuur. Deze ruime woning staat op een perceel van 285 m2 eigen grond.  


8. Tulpappel 11 in St.-Annaparochie - €239.000,- k.k. 
Een pareltje in St.-Annaparochie hoor! Deze twee-onder-een kapwoning met aangebouwde garage met opbouw is gelegen in een rustige straat. De woning heeft vier slaapkamers, is volledig geïsoleerd, 341 m2 eigen grond en een achtertuin van circa 17 meter diep en de tuin ligt op het westen. 

 
9. Ecofeen 4 in Bakkeveen - €239.000,- k.k.  
Deze riante twee-onder-een kapwoning staat op een perceel van 307 m2 eigen grond en heeft een achtertuin op het zuiden. Dat wordt dus puuuuuuur genieten…. De woning heeft daarbij een riante woonkamer met veel lichtinval, vier slaapkamers, een garage met smeerkelder en is geheel geïsoleerd. De zolder is bereikbaar via een vaste trap.  


10. De Dijk 26 in Dokkum - €260.000,- k.k. 
Ga jij liever voor karakteristiek wonen? Dit herenhuis in Dokkum heeft vier slaapkamers, L-vormige badkamer en sfeervolle woonkamer met balkenplafond. Hadden we je al over het dakterras op het zuiden vertelt? 

 
11. Davelaar 6 in St.-Annaparochie - €275.000,- k.k.
Wonen aan het water? Deze volledig gerenoveerde vrijstaande woning in St.-Annaparochie bevindt zich op een absolute topplek tegenover het water! De woning heeft een ruime woonkamer, drie slaapkamers, is volledig geïsoleerd en heeft een riante tuin. 


12. Landsteinerlaan 39 in Groningen - €289.000,- k.k.  
Ben jij op zoek naar een droomplekje in Groningen? Deze strak vormgegeven patiowoning is ligt aan de zuidkant van de stad en is instapklaar. De woning heeft een ruim opgezette woonkamer en een zonnige tuin! Er zijn 3 slaapkamers en de auto kun je kwijt in de afgesloten parkeergarage. 
 

13. Bosbes 2 in Wolvega - €319.000,- k.k.
Dit is misschien wel het móóiste plekje van Wolvega! Deze halfvrijstaande woning heeft een ruime en lichte woonkamer, een moderne en luxe keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, drie slaapkamers, een vaste trap naar zolder én een achtertuin op het zuidwesten! Daarbij staat dit geheel op een perceel van 252 m2 eigen grond, je hebt lekker veel ruimte dus! 


14. Eems 178 in Drachten - €325.000,- k.k.  
Dit penthouse in Drachten is ruim, ruimer, ruimst! Het appartement heeft een woonoppervlak van 159m2 een lichte woonkamer, volledig geïsoleerd, heerlijke airconditioning en 3 ruime slaapkamers. Het balkon van deze woning ligt op het zuiden en er is een afsluitbare fietsenberging in de kelder. Parkeren kan voor de deur! 

 
15. Kappenburch 11 in Oppenhuizen - €350.000,- k.k. 
Deze vrijstaande instapklare woning in Oppenhuis staat op een héérlijk plekje! De woning heeft een L-vormige woonkamer en is lekker licht, stap door de tuindeuren lekker naar de tuin. Er zijn vier slaapkamers en een riante achtertuin. Het perceeloppervlakte van deze woning is ca. 329 m2. 


16. Hoofdstraat 1000 in Warten - €350.000,- k.k.  
Ga jij liever voor een plekje op het water? Deze jonge woonboot in Warten heeft een lichte woonkamer met schuifpui naar het terras. De woonboot heeft drie volledige woonlagen, vier slaapkamers, kunststof kozijnenen en op de etage is nog een dakterras. Kijk uit over de prachtige wijdse natuur wat Friesland te bieden heeft! Het totale woonoppervlakte is maar liefst 168 m2. 


17. Heerenweg 5 in Sumar - €369.000 k.k.
Zoek jij een woning met ruimte, veel licht een fijne plekjes waar je kunt genieten? Deze riante vrijstaande woning in Sumar heeft een ruime woonkamer met serre, vier slaapkamers een zonnige en een heerlijke achtertuin met vrij uitzicht. Daarbij is er ook nog een dubbele garage van 38m2, dit alles staat op een perceel van 635m2 eigen grond.

 
18. Van Sminiaweg 91 in Aldtsjerk - €375.000,- k.k.
Een écht pareltje! Deze vrijstaande woning in Aldtsjerk is dan wel gebouwd in 1850, maar heeft alle gemakken voorzieningen van nu! De woning heeft een ruime tuin welke grenst aan het water. Er zijn vier slaapkamers en de woning is volledig geïsoleerd. Kom langs en laat je verrassen door de vele authentieke details die in de woning bewaard zijn gebleven.  


19. De Fuke 19 in Grou - €439.000,- k.k. 
Deze vrijstaande woning in Grou zoekt nieuwe bewoners! De woning heeft drie riante slaapkamers, een ruime badkamer en grenst ook nog eens aan het water. De woning is volledig geïsoleerd en de woonkamer is licht en ruim. Loop vooral even binnen om deze functionele architectuur te bekijken. 


20. Lange singel 34 in Bakkeveen - €549.000,- k.k. 
Aan ruimte geen gebrek! Deze villa in Bakkeveen is ruim, volledig geïsoleerd, heeft vier slaapkamers, een wijnkelder én een riante tuin. De woning staat op een perceel van 944 m2 eigen grond daarnaast ligt de woning vlakbij het bos! 


21. Dwarsweg 3 in Eesveen -  €699.000,- k.k. 
Deze woonboerderij met 2.3 hectare grond in Eesveen is de laatste in het lijstje die meedoet aan de Open Huizen Dag. De woning heeft vijf slaapkamers, de schuren kunnen gebruikt worden voor gastenverblijf, kantoorruimte of hobbykamer. 


 
Kom jij ook binnenlopen bij de Open Huizen Dag van de NVM? De verkopers van de woningen ontvangen jou graag op 5 oktober tussen 11:00 en 15:00. Kijk voor meer informatie over de huizen op onze website

Zit jouw droomwoning er tussen en wil jij met een makelaar spreken? Neem dan contact met ons op!