Mijn favorieten

 

Woning verkopen in Friesland 
Met Woonaccent Makelaars Friesland verkoop je jouw huis snel

Het verkopen van een huis is een grote beslissing, waarbij geen situatie gelijk is. Wat zeker is, is dat jij je huis graag snel wilt verkopen voor een goede prijs. Met het inschakelen van onze makelaars maak je gebruik van onze deskundige begeleiding waarmee je profiteert van de uitgebreide kennis en ervaring van de makelaar. Daarnaast verzeker jij jezelf van een scherpe onderhandeling.

Jij hebt een reden om je huis te verkopen. Iedere situatie vereist een eigen aanpak. Daarom gaan we eerst met jou in gesprek en stellen we op basis hiervan een plan van aanpak op. Want wij begrijpen dat je naast een actieve begeleiding ook zelf ideeën hebt over het verkoopproces.

Wil jij meer weten over onze verkoopdiensten? Vraag nu een vrijblijvend adviesgesprek aan of meld je aan voor een gratis waardebepaling van jouw woning.  Onze klanten geven een 8.7 

op onze verkoop dienstverlening
 Je huis in Friesland 3 maanden gratis 'proef' verkopen

Naast kennis en ervaring, is het belangrijk dat jij een klik hebt met onze makelaar. Dit kun je pas echt ervaren tijdens het verkoopproces. Daarom biedt Woonaccent Makelaars Friesland nu 'Proefverkopen' aan. Met Proefverkopen krijg je de kans om onze dienstverlening de eerste 3 maanden gratis uit te proberen. In deze proefperiode word je gekoppeld aan een van onze makelaars, ervaar je de volledige dienstverlening en wordt jouw woning actief onder de aandacht gebracht door heel Friesland. Ervaar je geen klik of ben je niet tevreden? Dan kun je kosteloos stoppen. Bekijk in de animatie hieronder hoe het reguliere verkoopproces eruitziet.

Lees hier meer over Proefverkopen. Of neem direct contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 


Proefverkopen

 

/>
Meer weten? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Waarom Woonaccent Makelaars Friesland?


  Realistische makelaars met een uitstekende lokale marktkennis
  Woningaanbod in heel Friesland

  Actieve makelaars in Dokkum, Drachten, Heerenveen, Grou, Leeuwarden en Sneek.
  Slimme mix van online en offline promotiemiddelen.
  Snelle en open communicatie
  Bij Woonaccent Makelaars Friesland kun jij je huis 3 maanden gratis verkopen. Klik hier voor meer info over het Proefverkopen 
  Betaling achteraf, dus pas bij aktepassering bij de notaris


Heb jij plannen om je huis in Friesland te verkopen? Wij maken graag kennis met je. Neem nu contact  met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

 

Wij verkopen ieder huis. Ook jouw huis! Verkoopbord Woonaccent Makelaars Friesland

Bij Woonaccent Makelaars Friesland verkopen we elke woning die we nieuw in de verkoop krijgen. Dit betekent dat we doorlopend op zoek zijn naar nieuwe huizen die wij met succes mogen verkopen. Denk jij erover na je huis te verkopen? Nodig dan een van onze makelaars uit. In een eerste gesprek vertellen wij je wat de verkoopkansen van je huis zijn en welke strategie hier het beste bij past.

Vraag hieronder een vrijblijvend adviesgesprek aan: of bel ons direct op 0513-728000   

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring