Mijn favorieten


Verhuur en beheer van woningen in Friesland

 

 

Jouw huis verhuren via Woonaccent Makelaars Friesland

Er zijn verschillende situaties mogelijk wanneer het gunstig is om jouw woning in Friesland te verhuren. Wellicht wil je voor een periode naar het buitenland of wil je het huis verhuren totdat het verkocht is. De makelaars van Woonaccent Friesland denken met jou mee, zodat jij eenvoudig je woning kunt verhuren.
 


5 redenen om jouw woning te verhuren

samen met Woonaccent Makelaars Friesland

 Grondige kennis van  de woningmarkt in de omgeving friesland
 Strenge selectie van huurders  
 Makelaars die gespecialiseerd zijn in het verhuren van woningen
 NVM Woontoets
 Fysieke kantoren in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek
 Mogelijkheid tot het uitbesteden van het complete beheer aan onsDirect je huis verhuren via de Woonaccent makelaar? Plan een afspraak in!
Je wilt je woning in Friesland verhuren

 
Je kunt bij ons terecht voor zowel tijdelijk als langdurige verhuur van jouw woning in Friesland. Wij hebben makelaarskantoren in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek en zijn in geheel Friesland werkzaam. 
 

Tijdelijke verhuur bij Woonaccent Makelaars

Tijdelijke verhuur

Je wilt je woning tijdelijk verhuren? Dit kan gunstig zijn wanneer je jouw huis nog niet verkocht hebt en je dubbele kosten wilt besparen. Wij kunnen je woning dan verhuren in kader van de leegstandswet. Lees meer over wat wij voor je kunnen betekenen:

Langdurige verhuur bij Woonaccent Makelaars

Langdurige verhuur 

Je bent van plan je huis voor langere tijd de verhuren? Wij kunnen je helpen de consequenties hiervan in kaart te brengen, zorgen voor een huurder en kunnen zelfs het beheer uit handen nemen. Lees hier meer over onze verhuurdienstverlening: 

 Verhuur en beheer voor professionals in Friesland

Naast het verhuren van woningen bieden wij ook het beheer van huurwoningen aan. Wij regelen het complete beheer zowel op financieel als technisch vlak. Daarbij houden we toezicht over het beheer. Een huis of appartement in Friesland huren?     

Het huuraanbod van Woonaccent Makelaars Friesland

Op zoek naar een huurwoning in Friesland? Woonaccent Makelaars Friesland heeft een groot aanbod aan huurwoningen in de omgeving van Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek. Bekijk hier onze huurwoningen: