Mijn favorieten

 


Taxatie aanvragen? Schakel Woonaccent Friesland in!Taxaties in de omgeving van Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Sneek & Grou

Wanneer je de waarde van jouw woning vast wilt laten stellen, vraag je een taxatie aan. Dit is meestal nodig bij een hypotheekaanvraag. Hypotheekverstrekkers eisen een valide taxatierapport, zodat het taxatierapport aan een bepaalde standaard voldoet en zij kunnen nagaan of de hypotheek aansluit bij de daadwerkelijk waarde van het huis. Je kunt echter ook je huis laten taxeren omdat er recentelijk een verbouwing heeft plaatsgevonden en je wilt achterhalen of dit een waardeverhoging met zich meebrengt. Ook bij het bepalen van de verkoopprijs kan het handig zijn om de waarde van de woning te laten bepalen.
  


Gevalideerd taxatierapport van jouw huis nodig?

Woonaccent Makelaars Friesland garandeert kwaliteit. Om deze garantie te kunnen waarmaken zijn wij aangesloten bij de validatie-instituten NWWI en de Taxateurs Unie. Al onze taxatierapporten moeten aan strenge eisen voldoen die door deze instanties zijn opgesteld. Het NWWI en de Taxateurs Unie zijn onafhankelijke instituten die bekendstaan voor een hoge kwaliteit van taxaties en helpen voorkomen dat er fraude in rapporten optreedt.

Voor een valide taxatie in de omgeving van Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum , Sneek & Grou moet je bij Woonaccent Makelaars Friesland zijn! Neem dan direct contact met ons op.  
 
 

Woonaccent Makelaars Gorinchem taxeert je huis in 3 stappenVeel gestelde vragen 


Is het taxatierapport ook geschikt om in aanmerking te komen voor een Nationale Hypotheek Garantie?

Alle taxatierapporten van Woonaccent Makelaars Friesland worden opgesteld volgens de richtlijnen van  het NWWI. De eisen van het NWWI komen overeen met de eisen voor een Nationale Hypotheek Garantie (NHG). 


Wordt er in het taxatierapport ook informatie over de bouwkundige staat gegeven?

Nee, de taxateur bekijkt wel de staat van onderhoud en zal aangeven wanneer er een bouwkundig onderzoek nodig is (bijv. bij mogelijke gebreken). Tijdens een bouwkundig onderzoek wordt de onderhoudsstaat van het huis nagekeken door een bouwkundige.
 

Mag een taxateur elke woning taxeren?

Woonaccent Makelaars Friesland heeft vestigingen in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek. Geldverstrekkers eisen dat elke taxateur kennis heeft van de omgeving van het huis dat hij taxeert. Daardoor mag er alleen getaxeerd worden op max. 30 km buiten de vestigingsplaats.  

  

Wil je meer weten? 

Heb je nog een andere vraag? Stel hem in het contactformulier hieronder of bel ons meteen op 0513-728000.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring