Mijn favorieten

BLOG: Waterrijk genieten in nieuwbouw

Maak jij jouw woondroom waar in Waterhof Workum?

Uitzicht over de Friese landerijen, diepe tuinen grenzend aan kabbelend water en comfortabele huizen met meer dan genoeg ruimte voor het hele gezin. 
 

Koophuis of kavel

Ga jij voor een ruime twee-onder-een kapwoning of bouw je jouw eigen droom? De royale kavels grenzen allemaal direct aan het open (vaar)water en hebben stuk voor stuk een prachtig uitzicht. De ruime gezinswoningen worden gebouwd met hoge bouwkaliteit, hebben lekker veel lichtinval en hebben veel leefruimte. Kies je voor een vrije kavel, dan is het aan jou… Maak jij jouw woondroom waar in Workum?
 


Beleef, ervaar & geniet

Er is geen betere manier om kennis met de woningen te maken dan dit met eigen ogen te aanschouwen… Kom daarom donderdag 6 juni tussen 17.00 en 19.00 uur naar het OPEN HUIS van Waterhof Workum! Hier beleef, ervaar en geniet je van de prachtige woningen die in aanbouw zijn. Loop door de woningen, geniet van het prachtig uitzicht over de Friesche landerijen, de kavels grenzend aan het water en de absolute toplocatie in Workum! We verwelkomen je graag!
 

Grote belangstelling

De verkoop is inmiddels in volle gang, evenals de bouw van de woningen! De verkoop verloopt vlot en er zijn nog slechts enkele twee-onder-een kapwoningen en vrije kavels beschikbaar. Wacht daarom niet langer en neem direct contact op met de makelaar!
 

Enthousiast geworden over Waterhof Workum? Kijk hier voor meer informatie en neem direct contact op met Woonaccent Makelaars Friesland via 0515-768 005 of mail naar friesland@woonaccent.nl.