Mijn favorieten

BLOG: Welkom bij het grootste makelaarskantoor van Friesland

Woonaccent Makelaars Friesland is het grootste makelaarskantoor van Friesland en actief in de hele provincie. Wat jij daarvan merkt? Wij zetten de voordelen even voor je op een rijtje:

Lokale kennis en een groot netwerk
Dat wij in heel Friesland actief zijn heeft als groot voordeel dat wij veel lokale kennis en een groot netwerk hebben.  Deze lokale kennis zetten wij in bij de het bepalen van de waarde van je woning en de verkoopstrategie. Ook wanneer wij een taxatie uitvoeren hebben wij profijt van het feit dat al onze medewerkers thuis zijn in Friesland.  Door onze bekendheid in de provincie hebben we een breed zoekers bestand op weten te bouwen.

Groots in persoonlijk contact
Bij een groot kantoor hoort een ondersteunende binnendienst.  Hier worden de administratieve zaken geregeld. Zo houden onze makelaars altijd de focus op jou als klant en dat merk je aan het persoonlijke contact. Klik hier om kennis te maken met ons!Sterke marketingstrategie
Wij bedenken voor iedere woning een sterke on- en offline marketingstrategie. Onze gespecialiseerde medewerkers zetten alle beschikbare marketing tools in om jouw woning aan de man te brengen. Zo gaan we altijd voor de hoogste opbrengst!

Altijd dichtbij
Natuurlijk komen wij graag bij je langs voor een gratis waardebepaling of om gewoon eens kennis te maken. Kom je liever naar ons toe? Wij zijn altijd dichtbij; je kunt terecht bij onze kantoren in Heerenveen, Grou, Leeuwarden, Drachten, Dokkum en Sneek.
Ben je benieuwd hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren? Neem eens een kijkje op onze reviewpagina.