Mijn favorieten

 


Woonaccent Makelaars FrieslandJouw lokale makelaar in Dokkum 

Als Woonaccent Makelaars Friesland bedienen wij de gehele provincie. Ook in het noordoosten zijn wij actief als makelaar en opereren wij vanuit onze vestiging in Dokkum aan de Hogepol 15. Als makelaar in Dokkum vinden we dat mensen belangrijker zijn dan huizen. Daarom nemen we de tijd om jou te leren kennen. Op deze manier stellen wij een verkoopstrategie op die het best past bij jouw omstandigheden en laten we je al jouw mogelijkheden zien. Eens kennismaken? De koffie staat klaar. 

Woonaccent Makelaars verkoopt jouw huis in Dokkum of omgeving

Je wilt je huis in de omgeving Dokkum graag verkopen, maar je weet niet waar je moet beginnen? Dan kun je ons inschakelen. Bij ons ben je verzekerd van een snelle verkoop van jouw huis in Dokkum voor de beste prijs. Woonaccent Makelaars Dokkum begint de verkoop van een huis altijd met een reden. Jouw reden. Je wilt bijvoorbeeld ruimer wonen of je gaat juist verkopen vanwege financiële redenen. Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Op deze manier kunnen wij jou optimaal begeleiden gedurende het verkoopproces. 

Benieuwd hoe dit proces in elkaar steekt? Vraag een gratis verkoopadvies aan. In dit eerste gesprek brengen wij jouw mogelijkheden in kaart en lichten wij jou in over onze verkoopbegeleiding.

 
Speciale actie; test onze makelaar in Dokkum nu gratis uit! 

Woonaccent Makelaars Dokkum heeft nu een speciale actie waarbij je onze makelaar wel 3 maanden gratis uit kunt testen. Wil je eerder stoppen? Dat kan. Kosteloos. 

Is je huis eerder dan deze 3 maanden verkocht, dan betaal je de kosten die bij het 1e gesprek met je worden besproken. Lees hier meer over proefverkopen>
Huis kopen in Dokkum

Dokkum; de laatste stad van de Elfstedentocht. Dokkum is een pittoreske stad door zijn vele rijksmonumenten (meer dan 140!). Daarnaast geniet de stad populariteit bij shopliefhebbers. Wonen in Dokkum is dan ook puur genieten, onder meer door alle restaurantjes die Dokkum rijk is. Daarnaast heb je de rust en ruimte om de hoek, het Nationaal Park Lauwersmeer ligt namelijk vlakbij de stad.

Ben je op zoek naar een huis in de omgeving van Dokkum? Bekijk
hier ons woningaanbod.

Daarnaast biedt Woonaccent Makelaars Dokkum begeleiding met de aankoop van woningen. Lees
hier meer over onze aankoopdienstverlening. 

 


Contact 

Meer weten over Dokkum? Of onze dienstverlening? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via dit formulier. Of stel meteen jouw vraag door te bellen naar 0519-700121.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring