Mijn favorieten

Makelaar Grou

Woonaccent Makelaars Grou


Wij zijn jouw makelaar in Grou en omgeving

Zoek jij een gedreven en actieve makelaar in Grou en omgeving? Woonaccent Makelaars Friesland is ook gevestigd in het gezelligste watersport dorp! Hier vind je onze backoffice en wanneer je kiest voor ons, profiteer je van onze lokale kennis, ervaring en connecties in de gehele provincie Friesland. Wij staan open voor jouw persoonlijke wensen en helpen bij een succesvolle verkoop van jouw woning, zodat jij een nieuwe stap kunt maken! Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons kantoor zit aan It Molelân 1 (boven bouwbedrijf SHP)
. Kom vooral eens langs voor een kopje koffie of maak
 vrijblijvend een afspraak! Probeer onze makelaar in Grou 3 maanden gratis uit

Je wilt je huis verkopen, profiteer dan nu van onze actie 'Proefverkopen' en probeer onze makelaar in Grou 3 maanden helemaal GRATIS uit! Wij zijn er van overtuigd dat wij jouw huis succesvol kunnen verkopen! Ben je toch niet tevreden over het verkoopproces of onze dienstverlening? Dan kun je zonder kosten de opdracht tot verkoop intrekken. Nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Lees hier meer over proefverkopen.

Daarnaast doen onze makelaars de waardebepaling van jouw huis in Grou en omstreken altijd volledig gratis én vrijblijvend! Meer informatie vind je hier. 

Een huis kopen in Grou? 

Grou is een gezellig dorp om te wonen met een compact en historisch centrum. In de zomer tovert het om tot hét watersport dorp van Friesland. Het heeft alle voorzieningen in huis, wat wonen in deze omgeving zo fijn maakt! Midden tussen de 4 grote Friese plaaten Leeuwarden, Sneek, Heerenveen & Drachten vind je het internationale watersportdorp. Het dorp waar je alles kan vinden en beleven op het gebied van cultuur, historie, culinair, winkelen, overnachten en dat alles met een totaal eigen karakter! Benieuwd of wonen in Grou iets voor jou is? Kijk eens tussen ons huidige woningaanbod, wie weet zit er iets voor je tussen!

 

Met onze aankoopmakelaar vind je altijd het juiste huis in Grou
Wil je zeker zijn van een goede aankoop? Neem dan onze aankoopmakelaar mee op 2e bezichtiging! Door de ruime kennis, ervaring en expertise van onze makelaars over de woningmarkt in zowel Grou als geheel Friesland, zorg je ervoor dat jij geen miskoop doet en de juist prijs biedt voor de woning. De aankoopmakelaar schat de bouwkundige staat en toekomstige verkoopkansen in van de woningen en doet de onderhandelingen voor jou. Daarnaast wordt het koopcontract gecontroleerd en wordt jij begeleid tijdens de overdracht! Wel zo fijn, hoef jij je daar niet meer druk over te maken, toch?!  

Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvend aankoopadvies aan. 
Contact opnemen met Woonaccent Makelaars Grou

Neem nu contact op met ons door onderstaand formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.  

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring