Mijn favorieten

 


Woonaccent makelaars Leeuwarden

 


De makelaar in Leeuwarden

Zoek je een makelaar in Leeuwarden? Dan zit je hier goed. Welkom bij Woonaccent Makelaars Leeuwarden, de makelaar die denkt in mensen. Wij hebben voor elk woonprobleem een oplossing. Mensen zijn belangrijker dan huizen. Jouw situatie, jouw verhaal staat centraal bij ons. Of je nu gaat huren of kopen, scheiden of gezinsuitbreiding krijgt; onze makelaar in Leeuwarden staat klaar voor jou. 

makelaar-in-leeuwarden

Optimale begeleiding bij het verkoopproces

Huis verkopen? Woonaccent makelaars Leeuwarden geeft jou de optimale begeleiding bij het verkoopproces. Je wilt kleiner of groter wonen? Je gaat naar een andere stad verhuizen? Je verkoopt je huis om financiële redenen? Elke situatie vraagt om een andere aanpak, dat begrijpen wij. Je kan bij ons direct contact opnemen voor een kennismaking, geheel kosteloos.

huis-verkopen-leeuwarden
Jouw huis in Leeuwarden 3 maanden gratis proefverkopen

Ook kun je gebruik maken van ons gewilde 'proefverkopen'. Je kunt onze dienstverlening nu 3 maanden gratis uitproberen. In deze 3 maanden gaan onze makelaars samen met jou je huis in de regio Leeuwarden verkopen. Is je huis na deze 3 maanden nog niet verkocht? Dan kun je kosteloos de verkoopopdracht intrekken. Lees meer over het proefverkopen>
Huis kopen in Leeuwarden?

Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland. Met een historisch centrum, diverse musea, nieuwbouwwijken en meerdere Hogescholen is Leeuwarden een fijne plek om te wonen. Wil je een huis kopen in Leeuwarden? Ook bij het kopen van een huis biedt onze makelaar in Leeuwarden goede ondersteuning in het aankoopproces. Wij hebben een gevarieerd aanbod aan koopwoningen. Zit jouw droomhuis er tussen? Of heb jij andere woonwensen? Kom langs bij ons op kantoor aan De Eenhoorn 4 in Leeuwarden. Wij zetten de koffie voor je klaar.

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring