Mijn favorieten

 


Woonaccent Makelaars SneekWij zijn jouw makelaar in Sneek

Zoek jij een makelaar in Sneek? Sinds kort is Woonaccent Makelaars ook gevestigd in deze historische stad. Wanneer je kiest voor Woonaccent Makelaars Sneek, profiteer je van onze kennis, ervaring en connecties in de gehele provincie Friesland. Wij staan open voor jouw persoonlijke wensen en helpen bij een succesvolle verkoop van jouw woning. Zodat jij een nieuwe stap kunt maken. 

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Ons kantoor zit aan het
Veemarktplein 2, 8601 DA Sneek. Kom vooral eens langs! Of maak
 vrijblijvend een afspraak. Probeer onze makelaar in Sneek 3 maanden gratis uit

Wil je jouw huis in Sneek verkopen? Profiteer dan nu van onze actie Proefverkopen en probeer onze makelaar in Sneek 3 maanden gratis uit. Wij zijn overtuigd dat wij jouw huis succesvol kunnen verkopen. Ben je toch niet tevreden over het verkoopproces of onze dienstverlening? Dan kun je zonder kosten de opdracht tot verkoop intrekken. 

Nieuwsgierig?
Lees hier meer over proefverkopen>

Daarnaast doen onze makelaars de waardebepaling van jouw huis in Sneek altijd gratis. Meer informatie vind je hier> 

Een huis kopen in Sneek? 

Sneek is een gezellige stad om te wonen met een compact en historisch centrum. Het heeft alle voorzieningen in huis, wat wonen in deze omgeving zo fijn maakt! Er zijn culturele evenementen in poppodium Het Bolwerk, het theater en cultureel kwartier. Het scholenaanbod is ruim. De stad heeft een treinstation, goede busverbinding en ziekenhuis. Daarnaast is er een ruim aanbod in horeca en worden er gedurende het jaar veel evenementen georganiseerd.

Daarnaast worden er in Sneek veel sporten vertegenwoordigd, en met name de watersport. Met het Sneekermeer dichtbij is er genoeg recreatie te vinden. Sneek combineert dan ook de gezelligheid en faciliteiten van een stad met de rust en ruimte van een dorp. Wat wil je nog meer? 

Bekijk hier ons woningaanbod in Sneek>

 Met onze aankoopmakelaar vind je het juiste huis in Sneek

Wil je zeker zijn van een goede aankoop? Neem dan onze aankoopmakelaar mee op 2e bezichtiging. Door de ruime kennis en ervaring van onze makelaars over de woningmarkt in Sneek en geheel Friesland zorg je ervoor dat jij geen miskoop doet en de juist prijs biedt voor een woning. De aankoopmakelaar schat de bouwkundige staat en toekomstige verkoopkansen in van de woningen en doet de onderhandelingen. Daarnaast wordt het koopcontract gecontroleerd en wordt jij begeleid tijdens de overdracht. 

Meer weten? Vraag een gratis en vrijblijvend aankoopadvies aan. 
Contact opnemen met Woonaccent Makelaars Sneek

Neem nu contact op met ons door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Wij helpen je graag. 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring