Mijn favorieten

 


Woonaccent Makelaars Friesland, dé regionale makelaar

In 2019 hebben we bijna 500 woningen mogen verkopen! Ons succes is vooral te danken aan onze klanten. Zij waarderen de goede kwaliteit van onze medewerkers. En daar doen we het voor! Ons doel is dan ook een tevreden klant.

Op onze website kun je reviews lezen over onze dienstverlening en hoe deze wordt ervaren. Om voorop te kunnen blijven lopen in de Friese woningmarkt is onze backoffice sinds 2012 gecentraliseerd. Dat geeft ons de mogelijkheid om ons echt te specialiseren. Zodat we nog meer aandacht kunnen hebben voor onze klant.

Kies je voor ons als makelaar en mogen wij jouw huis verkopen, dan kun je er op vertrouwen dat wij het zo gemakkelijk mogelijk voor je maken! Wij bieden een heldere en complete dienst waarbij jij alleen maar voordelen hebt.
                                      


Ondersteunende dienst

Dankzij de ondersteunende binnendienst kunnen de makelaars actiever zijn in hun regio. De binnendienst regelt dat alle voorwaarden geregeld zijn zodat de makelaars zich helemaal kunnen richten op de klant. Dat levert écht contact op met onze klant en dat is heel waardevol.

Wij maken graag eens kennis. Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. 
Woonaccent Friesland, jouw lokale makelaar


Als makelaar zijn wij in geheel Friesland actief en hebben actieve makelaars in Heerenveen, Leeuwarden, Grou, Drachten, Dokkum en Sneek. Onze makelaars bieden naast een actieve begeleiding via onze backoffice, ook persoonlijke begeleiding voor jou.  

  Intensieve online marketing
  Perfecte presentaties op Funda
  Deskundige begeleiding afgestemd op jouw persoonlijke situatie
  Onze makelaars 3 maanden uitproberen
  Betaling achteraf, dus pas als de (koop-)akte passeert bij de notaris

   
Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op voor een adviesgesprek bij één van onze vestigingen in Friesland. In dit gesprek inventariseert onze makelaar je wensen en brengt alle mogelijkheden in kaart. Heb je nog andere vragen dan kun je ons ook direct bereiken via 0513-728000   
                                               

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring