Mijn favorieten

Onze medewerkers

Woonaccent Makelaars Friesland (Drachten)

Alex Kooistra
Alex Kooistra
Alex uit Drachten is gecertificeerd makelaar/taxateur en houdt zich bezig met verkoop en verhuur van woningen en bedrijfsonroerend goed.
Thekla Baron
Thekla Baron
Thekla uit Gorredijk is kandidaat makelaar en begonnen als HBO stagiaire vastgoed en makelaardij. Sinds haar afstudeerperiode is zij onmisbaar binnen ons team en inmiddels verantwoordelijk voor de woningen van de woningcorporaties alsmede de verhuursector regio Heerenveen.
Marjo van der Horst
Marjo van der Horst
Marjo uit Drachten is uw eerste aanspreekpunt in de (commerciële) binnendienst, zowel telefonisch als via de mail. Zij helpt u op weg naar een goed advies of met een doorverwijzing naar de juiste collega. Verder houdt zij zich bezig met de planning van de makelaars.

Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)

Gerard Bouwmeester
Gerard Bouwmeester
Gerard uit Warten houdt zich fulltime bezig met taxaties en aan- en verkopen van zowel bestaand onroerend goed als nieuwbouwwoningen. Gerard is beëdigd makelaar/taxateur, is enthousiast, vooruitziend, doortastend, commercieel en heeft veel ervaring in de NVM-makelaardij.
Karin Legger
Karin Legger
Karin uit Wolvega is Office Manager, NVM WoningMarktConsultant en beëdigd makelaar/taxateur. Karin houdt zich hoofdzakelijk bezig met nieuwbouw en verhuur en daarnaast ook met de woningmakelaardij en de interne organisatie van Woonaccent makelaars Friesland. Voor alle vragen kunt u bij haar terecht.
Akke Jagersma
Akke Jagersma
Akke uit Heerenveen is makelaar, taxateur en bedrijfsmakelaar. Zij houdt zich voornamelijk bezig met het complete taxatie traject door geheel Friesland. Voor alle taxaties kunt u bij haar terecht.
Marije Ensing-Zegers
Marije Ensing-Zegers
Marije uit Wolvega is commercieel medewerkster. Ze is voornamelijk verantwoordelijk voor de particuliere woningen alsmede de afhandeling van de taxaties. Daarnaast neemt ze de telefoon aan en helpt u op weg naar een goed advies of een doorverwijzing naar de juiste collega. Commercieel medewerkster is een veelzijdige job en dat houdt haar werk afwisselend.
Joyce Daalder
Joyce Daalder
Joyce uit Drachten is onze marketing medewerkster en is verantwoordelijk voor alle social media kanalen binnen onze organisatie.
Bente Okkema
Bente Okkema
Bente uit Grou is één van onze commercieel medewerksters en is o.a. verantwoordelijk voor het afhandelen van de inkomende mail. Ook aan de telefoon zal ze u goed te woord staan.
Annemarie Dijkstra
Annemarie Dijkstra
Annemarie Dijkstra versterkt ons team als Kandidaat-Makelaar. Je zult haar voornamelijk tegen komen in de omgeving van Sneek & Heerenveen. Met haar grote hoeveelheid (lokale)markt- en vakkennis kun je altijd bij haar terecht, daarnaast is Annemarie meedenkend, betrouwbaar en vooruitstrevend!

Woonaccent Makelaars Friesland (Leeuwarden)

Marjan Sevenster
Marjan Sevenster
Marjan uit Leeuwarden is één van onze commercieel medewerksters. U komt haar tegen in het backoffice traject als u uw woning wilt verkopen en/of te koop staat. Marjan is al sinds 2003 werkzaam bij Woonaccent Makelaars Friesland. Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht.
Hinke Veenstra - Sikkema
Hinke Veenstra - Sikkema
Hinke uit Burgum is kandidaat makelaar. Na haar opleiding Vastgoed & Makelaardij is zij gaan werken in de makelaardij. Hinke ondersteunt de makelaars o.a. in het aankooptraject en bij verkopen voor bijzonder beheer. Ook voor al uw andere vragen kunt u bij haar terecht. Inmiddels is Hinke ook verantwoordelijk voor de woningen van de woningcorporaties.
Benno van der Heide
Benno van der Heide
Benno, geboren en getogen in Leeuwarden, is register makelaar/taxateur. Hij heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en houdt zich bezig met het verkopen en taxeren van bestaande woningen in de particuliere markt. Uiteraard kunt u ook voor aankoopbegeleiding bij hem terecht.
Alexander Steigstra
Alexander Steigstra
Alex komt ons team per 1 mei 2019 versterken in de regio Leeuwarden. U zult Alex aantreffen bij de aan- en verkoop van particuliere woningen.

Woonaccent Makelaars Friesland (Dokkum)

Rinze-Yme Boersma
Rinze-Yme Boersma
Rinze-Yme is onze NVM makelaar-taxateur in het gebied Noordoost Friesland en de stad Leeuwarden. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de verkoop van particuliere en betaalbare koopwoningen, aankoop dienstverlening en het uitvoeren van (gevalideerde) taxaties. Rinze-Yme is al sinds 2003 werkzaam bij Woonaccent makelaars Friesland. Als ervaren Woonaccent makelaar kan hij dan ook heel helder maken hoe uw woning het beste verkocht of aangekocht kan worden.
Jan Bakker
Jan Bakker
Jan uit Wijnjewoude is beëdigd makelaar/taxateur en tevens directeur van Woonaccent makelaars Friesland. Jan houdt alle collega's op de hoogte van de actuele zaken in de Friese woningmarkt.