Mijn favorieten

Onze medewerkers

Woonaccent Makelaars Friesland (Drachten)

Alex Kooistra
Alex Kooistra
Alex uit Drachten is gecertificeerd makelaar/taxateur en heeft vele jaren ervaring. Hij houdt zich vooral bezig met de verkoop van particulieren woningen, de verhuur van woningen en is gespecialiseerd in het bedrijfsonroerend goed. Alex kom je voornamelijk tegen in de omgeving van Drachten.
Thekla Baron
Thekla Baron
Thekla uit Gorredijk is kandidaat makelaar en zeer gedreven in het vak! Energiek, enthousiast en een echte doorpakker is wat Thekla het beste omschrijft. Daarbij is ze verantwoordelijk voor de woningen van de woningcorporaties en de verhuursector. Je treft haar veelal aan in de regio Heerenveen, Sneek & Opsterland.
Marjo van der Horst
Marjo van der Horst
Goedemiddag, met Marjo.... Wanneer je naar ons kantoor belt, zul je in de meeste gevallen Marjo aan de lijn krijgen. Zij helpt je als geen ander goed op weg naar een helder advies, een geplande afspraak of met een doorverwijzing naar de juiste collega. Verder houdt zij zich bezig met de planning van de makelaars, de aangekochte woningen én zorgt ze voor de perfecte sfeer op kantoor.

Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)

Gerard Bouwmeester
Gerard Bouwmeester
Gerard uit Warten houdt zich onder andere bezig met het aan- en verkopen (particulieren) woningen & nieuwbouwwoningen, de WOZ en taxaties. Gerard is beëdigd makelaar/taxateur, enthousiast, vooruitziend, doortastend, commercieel en heeft veel ervaring in de (Friese) makelaardij.
Karin Legger
Karin Legger
Karin uit Wolvega is Office Manager, NVM WoningMarktConsultant en beëdigd makelaar/taxateur. Karin houdt zich hoofdzakelijk bezig met nieuwbouw en verhuur en daarnaast ook met de woningmakelaardij en de interne organisatie van Woonaccent makelaars Friesland. Voor alle vragen kunt u bij haar terecht.
Akke Jagersma
Akke Jagersma
De goedlachse Akke uit Heerenveen is een echte aanpakker: makelaar, taxateur en bedrijfsmakelaar in één! Zij houdt zich voornamelijk bezig met het complete taxatie traject door de hele provincie Friesland. Voor alle taxaties kun je dus bij haar terecht!
Marije Ensing-Zegers
Marije Ensing-Zegers
Al jaren een vast gezicht op de binnendienst: Marije uit Wolvega. Als commercieel medewerkster is Marije verantwoordelijk voor de particuliere woningen en de afhandeling van de taxaties. Daarnaast neemt ze de telefoon aan en helpt ze je op weg naar een goed advies of een doorverwijzing naar de juiste collega. Door de diversiteit aan voorkomende taken is het een veelzijdige job en dat houdt haar werk lekker afwisselend!
Joyce Daalder
Joyce Daalder
Joyce uit Drachten is enthousiast, creatief en verantwoordelijk voor de marketing & communicatie binnen de organisatie. Daarbij plaatst zij regelmatig content op onze social media kanalen en houdt zij onze website up-to-date. Volg jij ons al op onze socials?
Bente Okkema
Bente Okkema
Bente uit Grou is één van onze commercieel medewerksters en is o.a. verantwoordelijk voor het afhandelen van de inkomende mail. Ook aan de telefoon zal ze u goed te woord staan.
Annemarie Dijkstra
Annemarie Dijkstra
Annemarie Dijkstra versterkt ons team als Kandidaat-Makelaar. Je zult haar voornamelijk tegen komen in de omgeving van Sneek & Heerenveen. Met haar grote hoeveelheid (lokale)markt- en vakkennis kun je altijd bij haar terecht, daarnaast is Annemarie meedenkend, betrouwbaar en vooruitstrevend!

Woonaccent Makelaars Friesland (Leeuwarden)

Marjan Sevenster
Marjan Sevenster
Marjan uit Leeuwarden is één van onze commercieel medewerksters. U komt haar tegen in het backoffice traject als u uw woning wilt verkopen en/of te koop staat. Marjan is al sinds 2003 werkzaam bij Woonaccent Makelaars Friesland. Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht.
Hinke Veenstra - Sikkema
Hinke Veenstra - Sikkema
Hinke uit Burgum is kandidaat makelaar. Met eigenschappen als: enthousiast, ijverig en meedenkend is ze niet uit het veld te slaan! Hinke ondersteunt de makelaars o.a. in het aankooptraject, bij de verkoop voor bijzonder beheer, ze houdt zich bezig met taxaties en is daarbij ook nog verantwoordelijk voor de verkoop van corporatie woningen in de omgeving van Leeuwarden. Een echte duizendpoot dus!
Benno van der Heide
Benno van der Heide
Benno, geboren en getogen in Leeuwarden, is register makelaar/taxateur. Hij heeft jarenlange ervaring in de makelaardij en houdt zich bezig met het verkopen en taxeren van bestaande woningen in de particuliere markt. Uiteraard kunt u ook voor aankoopbegeleiding bij hem terecht.
Alexander Steigstra
Alexander Steigstra
Alexander werkt gestructureerd, is actief en gaat voor de hoogste opbrengst. Het is een man van heldere communicatie en zet nét die stap extra voor zijn klanten. Alexander kom je voornamelijk tegen in de omgeving van Leeuwarden en houdt zich bezig met de aan- en verkoop van particuliere woningen.

Woonaccent Makelaars Friesland (Dokkum)

Rinze-Yme Boersma
Rinze-Yme Boersma
Al sinds 2003 is Rinze-Yme een bekend gezicht in Noordoost Friesland en Leeuwarden. Een enthousiaste NVM makelaar-taxateur die zich dagelijks bezig houdt met de verkoop van particuliere woningen. Daarbij staat hij jou ook graag bij tijdens de aankoopbegeleiding en het uitvoeren van (gevalideerde) taxaties. Als zeer ervaren én gedreven makelaar kan hij dan ook heel helder adviseren hoe jouw woning het beste verkocht of aangekocht kan worden.
Jan Bakker
Jan Bakker
Jan uit Wijnjewoude is beëdigd makelaar/taxateur en vastgoed adviseur corporaties Woonaccent Makelaars Friesland. Jan houdt alle collega's op de hoogte van de actuele zaken in de Friese woningmarkt en de corporaties.