Mijn favorieten

Onze medewerkers

Woonaccent Makelaars Friesland (Drachten)

Alian ten Berge
Alian ten Berge
Woonwensen, dat is waar het om draait! Welke woning past bij u? Als gecertificeerd makelaar/taxateur helpt Alian u graag bij het vinden van een nieuwe woning. Ook is ze adviseur als het gaat om de verkoop van uw eigen woning. Hoe zet u uw woning in de markt en welke prijs is reëel. Meedenken, adviseren, presenteren en bemiddelen op basis van de huidige woningmarkt zijn haar belangrijkste taken. Mocht u uw droomwoning al hebben gevonden, dan bent u ook voor een taxatie bij Alian aan het juiste adres.
Alex Kooistra
Alex Kooistra
Alex uit Drachten is gecertificeerd makelaar/taxateur en houdt zich bezig met verkoop en verhuur van woningen en bedrijfsonroerend goed
Maarten Uithol
Maarten Uithol
Maarten uit Bakkeveen is beëdigd makelaar/taxateur. Hij verkoopt en taxeert in opdracht van de bank inzake bijzonder beheer, houdt zich bezig met WOZ taxaties en adviseert daarnaast particulieren bij de aan- en verkoop van hun woning.
Thekla Baron
Thekla Baron
Thekla uit Wijnjewoude is kandidaat makelaar en begonnen als HBO stagiaire vastgoed en makelaardij. Sinds haar afstudeerperiode is zij onmisbaar binnen ons team en inmiddels verantwoordelijk voor de woningen van de woningcorporaties alsmede de verhuursector regio Heerenveen.
Marjo van der Horst
Marjo van der Horst
Marjo uit Drachten is uw eerste aanspreekpunt in de (commerciële) binnendienst, zowel telefonisch als via de mail. Zij helpt u op weg naar een goed advies of met een doorverwijzing naar de juiste collega. Verder houdt zij zich bezig met de planning van de makelaars.

Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)

Gerard Bouwmeester
Gerard Bouwmeester
Gerard uit Warten houdt zich fulltime bezig met taxaties en aan- en verkopen van zowel bestaand onroerend goed als nieuwbouwwoningen. Gerard is beëdigd makelaar/taxateur, is enthousiast, vooruitziend, doortastend, commercieel en heeft veel ervaring in de NVM-makelaardij.
Rinse Joustra
Rinse Joustra
Rinse uit Wommels is gecertificeerd makelaar/taxateur met veel ervaring in de vastgoed sector. Rinse houdt zich bezig met het verkooptraject van nieuwbouwprojecten, verkoop van betaalbare koopwoningen, taxaties en de aan- en verkoop van particuliere woningen.
Karin Legger - Steringa
Karin Legger - Steringa
Karin uit Wolvega is Office Manager, NVM WoningMarktConsultant en beëdigd makelaar/taxateur. Karin houdt zich hoofdzakelijk bezig met nieuwbouw en verhuur en daarnaast ook met de woningmakelaardij en de interne organisatie van Woonaccent makelaars Friesland. Voor alle vragen kunt u bij haar terecht.
Marije Ensing-Zegers
Marije Ensing-Zegers
Marije uit Wolvega is commercieel medewerkster. Ze is voornamelijk verantwoordelijk voor de taxaties. Daarnaast neemt ze de telefoon aan en helpt u op weg naar een goed advies of een doorverwijzing naar de juiste collega. Commercieel medewerkster is een veelzijdige job en dat houdt haar werk afwisselend.
Hinke Veenstra - Sikkema
Hinke Veenstra - Sikkema
Hinke uit Burgum is één van onze commercieel medewerksters. Na haar opleiding Vastgoed & Makelaardij is zij gaan werken in de makelaardij. Hinke ondersteunt de makelaars o.a. in het aankooptraject en bij verkopen voor bijzonder beheer. Ook voor al uw andere vragen kunt u bij haar terecht.

Woonaccent Makelaars Friesland (Leeuwarden)

Daan Feenstra
Daan Feenstra
Daan uit Leeuwarden is gecertificeerd makelaar/taxateur en begeleidt u in het volledige proces van aan-, verkoop en taxaties.
Jimte Jan Abma
Jimte Jan Abma
Jimte Jan uit Poppenwier is gecertificeerd makelaar/taxateur. Jimte Jan verkoopt en taxeert uw woning en heeft daarnaast diverse nieuwbouwprojecten en de betaalbare woningcorporatie woningen in zijn portefeuille.
Marjan Sevenster
Marjan Sevenster
Marjan uit Leeuwarden is één van onze commercieel medewerksters. U komt haar tegen in het backoffice traject als u uw woning wilt verkopen en/of te koop staat. Voor al uw vragen kunt u bij haar terecht.

Woonaccent Makelaars Friesland (Dokkum)

Rinze-Yme Boersma
Rinze-Yme Boersma
Rinze-Yme is onze NVM makelaar-taxateur in het gebied Noordoost Friesland en de stad Leeuwarden. Zijn dagelijkse werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de verkoop van particuliere en betaalbare koopwoningen, aankoop dienstverlening en het uitvoeren van (gevalideerde) taxaties. Rinze-Yme is al sinds 2003 werkzaam bij Woonaccent makelaars Friesland. Als ervaren Woonaccent makelaar kan hij dan ook heel helder maken hoe uw woning het beste verkocht of aangekocht kan worden.
Jan Bakker
Jan Bakker
Jan uit Wijnjewoude is beëdigd makelaar/taxateur en tevens directeur van Woonaccent makelaars Friesland. Jan houdt alle collega's op de hoogte van de actuele zaken in de Friese woningmarkt.