Mijn favorieten

Onze vestigingen

 

Onze vestigingen in Friesland

 

Woonaccent Makelaars heeft vijf vestigingen in Friesland, namelijk in Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Dokkum, Sneek en Grou. Onze makelaars hebben allemaal een specifiek gebied waar zij zich in hebben gespecialiseerd. Op deze manier krijg jij altijd begeleiding van een makelaar die veel kennis heeft van de woningmarkt in jouw regio. Om voorop te kunnen blijven lopen in de Friese woningmarkt is onze backoffice sinds 2012 gecentraliseerd in Grou. Dat geeft ons de mogelijkheid om ons echt te specialiseren.

Onze makelaars zijn veel voor jou onderweg en het liefst niet op kantoor aanwezig. Daarom organiseren we iedere dinsdag- en vrijdagochtend tussen 9.00 uur en 10.00 uur het makelaarspreekuur. Zo weet je precies wanneer een makelaar in jouw regio op kantoor aanwezig is. Op elk kantoor is er dan een makelaar aanwezig om vragen te beantwoorden. Uiteraard is het mogelijk om buiten deze tijd een afspraak te maken met de makelaar op kantoor of bij je thuis.Telefonische bereikbaarheid


Om aan de wens van vele klanten tegemoet te komen, is onze telefonische bereikbaarheid verlengd tot 19.00 uur. Uit de praktijk blijkt dat veel klanten het prettig vinden om na werktijd nog even contact met ons te zoeken. Wij zijn dus elke werkdag bereikbaar van 9.00 uur tot 19.00 uur.

 

Verberg kaart

Vestiging:

Woonaccent Makelaars Friesland (Drachten)

DRACHTEN

Markt 2
9203 AA Drachten
KvK nummer: 1087337

Vestiging:

Woonaccent Makelaars Friesland (Heerenveen)

HEERENVEEN

Burgemeester Kuperusplein 68
8442 CN Heerenveen
KvK nummer: 1087337

Vestiging:

Woonaccent Makelaars Friesland (Leeuwarden)

LEEUWARDEN

De Eenhoorn 4
8932 NX Leeuwarden
KvK nummer: 1087337

Vestiging:

Woonaccent Makelaars Friesland (Dokkum)

DOKKUM

Hogepol 15
9101 LZ Dokkum
KvK nummer: 1087337