Mijn favorieten

 

Een goede verkoop van jouw woning in Friesland... 
...begint bij de beste woningpresentatie 

Het vervullen van woonwensen is mensenwerk. Daarom vinden wij het belangrijk dat jij als klant het gevoel hebt dat je je verhaal bij ons kwijt kunt. Jouw verhaal is de basis van de beste woningpresentatie. Waarom werd jij verliefd op dit huis? Wat maakt het wonen daar zo aangenaam? Naast jouw persoonlijke verhaal brengen wij de kenmerkende sfeer van jouw huis over in onze woningpresentatie. De beste foto's van jouw huis zorgen namelijk voor een goed beeld van de mogelijkheden en realistische ruimtebeleving. Met behulp van professionele fotografie met 360 graden foto's en video's laten wij zien hoe jouw huis echt woont.

Wij willen graag eens persoonlijk kennis met je maken.

 

 
Woningpresentatie


Jouw woning wordt zowel offline als online op zijn best gepresenteerd via onze uitgebreide mix aan (social media) kanalen.


 Facebook advertentie 
 Melding op twitter
 Bovenin resultatenlijst Funda
 Help mee (Kijk Mijn Huis)
 Plaatsing op eigen Woonaccent app en website

                                   
 Woningstylist
 Professionele fotoreportage 

 Weekblad huis-aan-huis                                         
 Extra promotie Open Huis

 
Online woondossier

Het verkopen van een woning doe je niet elke dag. Wij snappen dat je graag op de hoogte gehouden wilt worden van onze verkoopinspanningen. Wij houden je daarom continu op de hoogte, zodat je niet met vragen blijft rondlopen. Dit doen wij door middel van ons online woondossier. Met dit digitale dossier van Woonaccent Makelaars Friesland heb jij 24/7 inzicht in de vooruitgang van de verkoop van jouw huis. Als je daarnaast nog vragen hebt, kun je natuurlijk altijd bellen. Hoe bereiken wij de koper van jouw woning?  

Op deze infographic is te zien hoe wij de koper van jouw woning bereiken. Overtuigd?


Neem dan nu contact met ons op!

                 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring