Mijn favorieten

Ga jij voor die €100,-?

Als jij ooit een huis hebt gekocht of verkocht bij Woonaccent Makelaars Friesland, dan weet jij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken! Veel mensen kiezen voor een makelaar op basis van goede ervaringen van familie, vrienden en bekenden.  Dus, ken jij iemand die op het punt staat een huis te verkopen? Vertel ze dan over jouw ervaringen met Woonaccent Makelaars Friesland! 

Wij van Woonaccent Makelaars Friesland vinden het namelijk belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar! Mensen lijken op huizen, er is geen één gelijk. Je zoekt een ruimer huis, je wilt kleiner gaan wonen, je gaat scheiden of je gaat verhuizen naar een andere omgeving. Jouw verhaal, jouw
situatie en jouw wensen zijn het begin om tot de beste woonoplossing te komen.

Eén van de eerste stappen die je zet als je een huis gaat verkopen is wellicht de stap naar de makelaar. Maar hoe kies je de beste makelaar? Dat is zowel een kwestie van gevoel als verstand. Veel mensen komen bij ons via familie, vrienden, bekenden of kennissen van wie ze positieve verhalen hebben gehoord. En dát vinden wij een bedankje waard! Vul onderstaande bon in en wie weet hebben wij er straks een (tevreden) klant bij en ben jij €100,- rijker!               

Klinkt aantrekkelijk toch?! Noteer bij opmerkingen de contactgegevens, het adres van de te verkopen woning én jouw bank-/gironummer!

* Het geld wordt overgemaakt binnen één maand nadat de woning gepasseerd is bij de notaris.

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring