Mijn favorieten

 


Stel de juiste waarde van jouw huis vast 

 

Met een gratis waardebepaling door Woonaccent Makelaars Friesland

De verkoopscan van Woonaccent Makelaars Friesland geeft je een indicatie van de waarde van jouw woning. Wanneer je de verkoopscan aanvraagt komt onze makelaar langs om de woning op te nemen.

Op basis van deze woningopname en marktinformatie van o.a. het kadaster zal hij de waarde van de woning bepalen. Let op, dit is een schatting van de waarde als advies om een verkoopprijs te bepalen, dus geen taxatie. Naast de waardebepaling geeft de makelaar van Woonaccent Friesland advies over de in te zetten strategie.  Wat bevat de verkoopscan?
 

  Woningopname 
  Marktwaarde
  Kansen tot verbetering (verhogen verkoopwaarde)
  Advies verkoopstrategie en woningpresentatie


 

Wil je in plaats van een grondige waardebepaling een indicatie van de waarde van jouw woning per e-mail ontvangen? Klik dan hier voor een waarde-indicatie via e-mail.>

Verkoopkansen 

Naast de juiste waarde begint een goede verkoop met de beste verkoopstrategie en woningpresentatie. Op basis van de verkoopscan bespreekt onze makelaar welke verkoopstrategie het beste ingezet kan worden en adviseert hij wat er mogelijk is in de presentatie om de waarde van jouw woning te kunnen verhogen. 

Voelt het goed na dit gesprek, dan beslis jij of je toe bent aan de volgende stap. Het verkopen van jouw woning. Wij gaan graag voor je aan de slag? 


Vraag hier de gratis verkoopscan aan: 

Bel mij

Vestiging
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring